dilluns, 25 de juny del 2012

Leon - Rabanal del Camino


Avui 67 km. Amb 5 h. i 2 m.

Ara tinc un dilema i és que em sento com "Rambo" però el dilema és que no sé si es perquè he aconseguit fer l'etapa o perquè "No me sento las piernas".

L'etapa d'avui només sortir dins de Leon una pujada del 13% que és la que passa per davant d'unes coves fetes a la serra i que van sortir fa un temps a la TV. A partir d'aquí comença el trenca-cames. Tot de pujades i baixades per mes que no eren massa pesades, entre el 1% i el 6%, tot així fins Astorga, que els últims 4 km. son mes aviat de baixada, però aquí podríem dir que comença la Creu de Ferro i cony com puja. Als mapes  fets per altres pelegrins figura pujades de 1% al 4% però el meu GPS ha arribat al 19% lo normal era de 3% a 6%, però també havia bastant del 9% i puntes de 16-19%. I per acabar el poble de Rabanal del Camino puja tot al 8%. On teníem el hostal? .... Ho heu encertat ,  a dalt de tot.

Figureu-vos que si el mapa avui fica que són rampes del 1-4% demà que fica 5-7% pues.....
Bueno suposo que demà tindré el dilema resolt i espero que pugui continuar escrivint. Tots aquests comentaris estan basats amb el meu estat físic, ja suposo que per alguns això seria mes lleu, però avui fins el meu company que no es queixa mai, s'ha queixat i està bastant més fort que jo.

Fins demà "Si puc"


Catedral Astorga

 Pont Órbigo
 Palau Gaudí Astorga

2 comentaris:

  1. Anònim15:19:00

    Quan baixis la Creu de ferro, imagina't que la haguessis de pujar de tornada... A si, quan estiguis al Cebreiro et podràs consolar. :))

    ResponElimina
  2. Anònim22:51:00

    Res que us volen desanimar per tu tot això no es res.
    bon camí.
    Ramon

    ResponElimina