dilluns, 25 de juny del 2012

Carrión de los Condes - Leon

Aquesta etapa no ha tingut més història, aquesta sí que pràcticament és plana. Tan sols a 7 km. abans de Leon ens fan pujar a una serra que durant uns 3 km. té unes  pendents del 7-14%.

Lo que se podria ressaltar és que és una etapa llarga de 96 km. que hem fet amb 6 hores i una mitja de 16,33 km/h. però com per lo vist i, toco fusta, hem après ha anar amb bici i no caiem ni res, quasi és avorrit.

Però sempre et pots trobar una sorpresa i aquesta ha set que dins de Leon, estaven amb festes i a part de conjunts, discos, balls, i altres tipus de música, estava ple de xiringuitos on una cervesa costava 2.5€  i te la acompanyaven de un pinxo diferent a cada xiringuito i al final hem sopat bé.

Bé, a dormir que ara tinc una mica de mal d'estómac i no sé si són els xiringuitos o perquè demà ja comença la pujada de veritat.

Bye

Pont riu Carrión



                                        Casa Botines

 Catedral
                                                         Basílica

1 comentari:

  1. Anònim7:27:00

    Hola peregrins :

    Sempre et queixes ,per una pujadeta de res ,avui comença els paisatges espectaculars i alguna pujadeta ,res que no puguis fer ,dels 128KG molts no son ni de la bici ,ni les alforges...
    Molt bon camí i molts ànims

    ResponElimina