dimecres, 27 de juny del 2012

Trabadelo - Sarrià

 OCebreiro

 Monestir de Samos

Ja tinc el dilema resolt, he fet l'etapa però en aquest moments no me siento las piernas.

Avui Trabadelo Sarrià de 66 km. amb 4,32 h.

Hem fet l'OCebreiro. Uns 300 metres després d'un poble que es diu La Laguna he tingut un baixon moral i he ficat peu a terra per tornar a pujar a la bicicleta per acabar-lo. L' Arcadi ha anat fins dalt sense parar. Quan hem arribat a dalt tots contents hem fet un esmozar tipus sortida de diumenge, perquè sols faltava, segons ens han dit, dos pujadetes més. Dos pujadetes....collons dos pujadetes, l'Alt de San Roque i l'Alt del Poio. Quan per fi hem arribat a dalt semblavem que sortiem d'una piscina. Ens hem canviat de roba per no arrofredar-nos i lo més bonic del dia una baixada llaaaaaarga fins Tricastela. Tanmateix, nosaltres no paravem aquí sinó  a Sarrià i clar encara ens hem fet dos pujadetes més.

Un altre cosa a destacar és que el temps ens ha ajudat perquè el OCebreiro pràcticament l'hem fet tot amb el cel cobert, i la calor no apretava, de lo contrari el baixon moral crec que m'hauria durat més.

Avui veureu que no he dit res dels % de pujada i és perquè alguns eren tant indecents que he canviat la pantalla del GPS., per no poder lo veure.

Bueno ja ens queda menys, per aconseguir-ho. Espero

Records

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada