dimarts, 26 de juny del 2012

Rabanal del Camino - Trabadelo 70 km.


Encara no tinc resposta al dilema d'ahir, però he tingut moments que me decantaba cap el que diu "no me siento las piernas".

Avui hem fet la famosa Creu de Ferro d'uns 10 km. si comences a Rabanal, ha ja sé lo dels % de les webs del pelegrino. Ahir vaig dir que avui teníem un 5-7% i així ha set però quan era més plana, lo normal ha set del 9% i 11%, per cert un tema a tenir en compte quan s'arriba a la Creu de Ferro, no esteu a dalt encara, queden 2 km. I l'última rampa es del 21%. Després la baixada és bonica però per la carretera. Qui ho prova pel cami o és molt bo o se juga el físic. Tot i passant per la carretera no pots deixar de tocar els frens perquè està tota plena de gravilla solta.

Al final contents els dos d'haver-la fet i superar-la millor de los que ens pensaven. Sols hi ha hagut un moment delicat després de la creu de ferro amb una rampa que portava a Pieros, poble abans de Villafranca del Bierzo, que la calor m'estaba acabant la moral. Menys mal que hem trobat una font. Me he ficat el cap sota i amb una glucosa com a nou i cap a dalt.

Demà el O'Cebreiro que determinarà el final del meu dilema.

Com a moral: vàrem començar a 481km. i sols ens queda 180.

Creu de Ferro

Castell de Ponferrada


Basílica de Vilafranca del Bierzo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada