dijous, 21 d’octubre del 2010

Nou Club Ciclista a La Granja d'Escarp

El Club Ciclista La Granja d’Escarp ens complau presentar-vos les activitats que hem preparat pel dissabte dia 30 d’Octubre del 2010 per tal de promocionar el club ciclista de nova creació.

Les activitats previstes, seran:

Al matí RUTA DE BTT, a les 9.00h, amb ciclistes locals i de la contrada (aproximadament uns 30-35 km per a ciclistes amb nivell mig-alt).
...
A la tarda PEDALADA POPULAR, a les 16.00h, en primer lloc es realitzarà una pedalada accesible per a tot tipus de participants, per terreny pla , arribant fins a Massalcoreig. Al tornar al poble, recuperarem forces amb una bona XOCOLATADA. Els nens que així ho vulguin, podran participar en la Gimkama ciclista, en la que posaran a prova les seves habilitats sobre dues rodes. Hi hauran nombrosos premis i obsequis per als particpants.

A la nit SOPAR POPULAR, a les 21.30h oferirem a la gent qui es vulgui apuntar, un sopar de luxe per un preu mòdic. Volem que sigui un sopar integrador per tal de que tothom passi una vetllada d’allò més agradable),

PRIMERS (pica-pica):Meló amb pernil / Ous de guatlla / Torrades de lʼEscala / Truita de patates / Fideuà / Caragols
SEGON:CORDER AL FORN amb guarnició POSTRE:BRAÇ DE GITANO DE NATA

Inclou: Aigua, vi, gasosa i cafè


Tot seguit DISCOTECA MOBIL, a les 24.00h, a la sala del ball a càrrec de SOUNDTRONIC GROUP. Durant la nit es realitzarà el sorteig d’una magnífica Bicicleta BTT. L’afortunat podrà bescanviar-la per una altra o per material ciclista en el termini i condicions que se li indicaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada