dilluns, 28 de març del 2011

DOMINICAL PER REPETIR LA MARXA DE SERÒS


8:45 del matí amb canvi horari inclòs ens trobem davant de casa: el Pepe, el Miquel el Dani i jo preparats i en forma per tornar a fer la Marxa de Seròs. Al final el Cristian no pot venir que no es troba bé.

Sortim per la via camí de Seròs, arribem Aitona i pel camí que creua el Canal i va paral·lel pel riu al marge contrari al poble comencem a pujar cap a Montmaneu. Un dia perfecte, a la nit va ploure el suficient per no haver gens de pols i teníem un sol de primavera brillant. Fins i tot anàvem massa tapats per la temperatura que feia.

Passades les primeres costes ens trobem un noi de Seròs que també repetia la marxa (foteia unes cames que semblava lo increïble Hulk). Es fa de GPS fins que arribem al desviament de la llarga amb la curta, ens separem i comencem a pujar pel senderet de la pinada, divertit i genial. Després de baixar per una trialera i pujar per un corrierol arribem a dalt de Montmaneu, i com que el temps apretava decidim reduir una mica la marxa (només una mica) per arribar a temps de la calçotada ,je ,je ,je .... Ens creuem amb molta gent ja que també es feia un caminada popular des de Seròs.

Baixem per una trialera fantàstica, el Pepe amb la seva de 29” que seu menja tot com si res i un cop a baix de Montmaneu cap a casa sense cap problema que ja hi ha gana.

Clicka per veure fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada