dilluns, 8 de novembre del 2010

TRANSISQUELLA 2010


Es la primera vegada que vaig a la Transisquella i va resultar ser una perfecta manera de posar fi al periple de pedalades de la temporada.

Un recorregut majoritàriament per camins i pistes de la zona, amb algun corriol pedregós. No van faltar el típic parell pujades que els mortals hem de pujar a peu,... no se si algú les va pujar sobre la bici...

Al final van resultar 41 km i uns 800 mts de desnivell i aquesta vegada vaig fer-los amb companyia del David, tots dos mano a mano.

A l’arribada, el protocol de sempre, ... bossa de regal, bocata de botifarra, llonganissa o cansalada... begudes, i el millor, menjar-te’l amb companyia de la tropa, David, Miquel, Pere, Núria, .... molts coneguts i entre ells no podia faltar l’amic "Lo Buitre". Per part de Soses, hi havia l'incombustible "Mejias" i el també incansable J. Ramon "gendre de l’agutzil". A destacar l’absència de l'Eloi, per compromisos mes que importants i del Maura, que està en procés de recuperació del seu genoll. L'Oscar tampoc va poder venir, ja que encara volta per Arbeca...

L’any que ve, MESSSSS!!!!


Signa la crònica:

Daniel Pelegrí Casals



6 comentaris:

  1. Ja me’n va saber de greu no venir AARRGGG!!!, però bé, acabar la meva primera temporada amb Ermitanyos ja està prou bé. Ara només ens queden les sortides dominicals al pantà d’Utxesa, sinó fa massa fred. Ja tinc ganes que comencin les de l’any vinent!!!
    No es pot parar!!
    Nota Important:
    Vaig llegir al Segre que els vilatans d’Arbeca estan molt neguitosos, ja que alguns pagesos han vist passar un fantasma amb bicicleta per les seves terres, es veu que aquest fantasma està atrapat fent la seva marxa BTT d’Oliveres i no pot acabar-la mai. El curiós del cas es que aquest espectre porta una equitació del Club Ciclista Soses. No us sembla preocupant?

    ResponElimina
  2. Felicitats al Dani i Eloi per la super temporada i betetades que s'han currat. També els dono les gràcies per la seva paciència i el temps que han dedicat... bàsicament... a esperar-me en les curses i sortides.
    Ens espera un hivern de més sortides i preparació pel proper any,... per mi, ple de reptes.
    mreci.

    Per cert,...ahir nit, al cuarto milenio, varen fer un reportatge sobre un espectre que s'apareix als vells i velles prop dels vilars d'Arbeca,... que diuen que te certa pronúncia anglesa, amb un final de paraula com ells... amb la A .... similar al parlar d'Arbeca o Aitona. Trameten el cas a la NASA....

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Res de paciéncia, ha estat un plaer. Tant de bò fos mes nombrós el grup... esperem que l'any que ve s'apunti mes gent.
    Referent al tema d'Arbeca, l'error va ser el intentar fer la pedalada amb una bicicleta estàtica, això ha provocat que entrés en un bucle temporal sense sortida...l'organització de la cursa no pot donar-la per acabada i la gent que col.laborava comensa a defallir! veurem ...

    ResponElimina
  4. Paciència??? Val més anar ven acompanyat que sol!!
    I com diu el Dani la temporada vinent tenim que animar a que vingui la gent que no saben el que es perden!! sobre tot el cadenator, que a cada marxa ens la liarà amb la cadena llauna de caragols.
    L'any vinent tenim que tornar a la d'Arbeca a buscar l'Oscar, casi que em fa compasió , perdut i sol per aquest corrierols i trialeres de la ma de Déu.

    ResponElimina
  5. Anònim7:40:00

    jaja! pobre Oscar, li foteu amb pala eh!l'any que be mes i mes forts! gaaaas!!I Dani, d'incombustible res de res, 4 apretades i pfff!!avere si per l'any que ve, ens animem i montem una marxa a soses! tot es parlau amb temps!

    ResponElimina
  6. Anònim12:03:00

    Soc lobuitre ÑEC ÑEC ÑEEEECCCCC, bones a tots companys, vec que en aquest foro feu com nosaltres al de agolpedepedal, sempre fotent canya a un o altre. Ei Dani, a la foto de la Transisquella semblem profesionals. Be, acabada la temporada de pedalades ara toca començar la pre-temporada pel 2011, ja quedarem algun dia per sortir a pedalar junts.SOU COLLONUTS!!!!!!!

    ResponElimina