dilluns, 27 de setembre del 2010

Pedalada del Segre 2010 - PONTS


MOLT, MOLT, GUAPA!!!

I MOLT, MOLT, MOLT, MOLT, DURA!!!!

Un recorregut molt treballat amb nombroses trialeres i corriols que tot i estar nets i ven senyalitzats, exigien la màxima concentració, almenys per un servidor.

Es combinava trialeres i corriols per dintre del bosc amb trams de pista forestal i algun tram per ctra.. La veritat es que la duresa feia que quan arribaves al indicador per triar el recorregut llarg o mitjà, dubtaves de fer el llarg, però penses... no hem vingut aquí per quedar-nos amb les ganes de fer la llarga! i a patir s’ha dit. En veure les pujades que venien, vaig entendre don sortien els 500 mts de desnivell entre la mitjana i la llarga. Eren trams duríssims tot i pujant-los a peu!! Finalment varem ser uns 100 que triarem la llarga.

La veritat es que vaig disfrutar molt i arribar el 17é hem va deixar mes que content. Ara fins la pròxima que es diumenge 3/10.

T'envio la foto abans de sortir amb el que va quedar en primera posició. Crec que ja el coneixeu.

Signa: Daniel Pelegrí Casals




7 comentaris:

  1. ELOI SISÓ5:52:00

    Diseté ????? Noi, estàs molt fort tu!! i diumenge jo fent lo merda pel Cogul i prenent un café amb llet al bar de vells del poble... Kagunlou!!!

    ResponElimina
  2. Anònim6:18:00

    Molt be Dani!!estas imparable, ara cap a la transbessons!!

    ResponElimina
  3. oscar8:46:00

    Molt bé crack!! En aquest bloc tens tots els fans incondicionals. Vigila perquè ara et seguirem molt d'aprop i no et perdonarem cap "pajara".
    P.S. Lo Feliu encara busca la cadena.
    El proper cap de setmana no hi sóc. Tinc una cursa fora del país, je,je. Si feu la Trans Bessons que us vagi molt bé i deixeu el pavelló sosenc ben alt.

    Felicita al Miquel.

    Oscar

    ResponElimina
  4. si feu alguna altra sortida, comuniqueu

    ResponElimina
  5. Marki7:06:00

    Felicitats Dani, veig que les sortides amb tots naltros et fan millorar força.
    Esperem que per la trasbessons et puguis fixar millor en com ho fem ... Calentament, tecnica, rendiment, aguante.... I mes... Molt extens
    Per l,anxaneta...com sempre, mos deixa a lastacada....de tota manera que tinguis molt bon viatge .
    Fins el capde.... I compreu manta platans...

    ResponElimina
  6. Hola Josep, no sé qui ets però diumenge dia 3 anem a la Transbessons de Juneda. Si vols venir envie'm un email a eloi6o@gmail.com. Animat que ens ho passarem GENIAL!!

    ResponElimina
  7. Anònim5:12:00

    hola nois estic molt contenta d'aquesta afició tant bonica, dura i a la vegada competitiva que teniu, no pareu, i disfruteu força.
    Ah!! i si nois, teniu rao el meu germà es un CRAKK!!!!

    ResponElimina