dissabte, 30 de juny del 2012

Melide - Santiago

Melide - Santiago de Compostela 52km.
 Ja està, ja hem fet l'última etapa. Aquesta última etapa com totes les que hem fet per Galícia, és una trencacames, però tenia algo especial i tots dos teníem ganes d'arribar al Monte del Gozo, que és la referencia de l'últim escull important a superar.

 No sé si perquè portàvem tot el matí pujant i baixant o per les ganes o perquè..., quan hem llegit Monte del Gozo, hem pensat ja està i no se ens ha fet gens de difícil. Quan hem arribat al Monte ens ha invait una sensació de satisfacció personal molt agradable. De d'allí, amb una baixada molt agradable, cap a la Plaça del Obradoiro, on ens hem reunít un gran número de caminants i ciclistes que hem acabat al mateix dia el Cami, tots ens anàvem felicitant.

 Ara sol ens queda anar a recollir la Compostela i que ens firmin la credencial. Després a la missa del Pelegri. Però abans ens anirem a dutxar i això ja ho farem entre avui i demà, juntament amb un homenatge gastronòmic, que creiem ens hem guanyat. Fins un altra, que el company ja vol fer l'any que ve, però que primer s'haurà d estudiar. Salut per tots.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada